Om oss

DØRPRODUKSJON SIDEN 1950

Hægeland Trevarefabrikk ble startet i 1950 av Arne Aasen. Etter hvert overtok sønnene Yngvar og Rune ansvaret og videreutviklet bedriften, blant annet med en større utvidelse rundt 1980.

De siste tiårene har produksjonen i all hovedsak bestått av ytterdører. Derfor kan vi trygt si at det er vår spesialitet.

Høsten 2018 ble fabrikken kjøpt av Tor Sigbjørn Nepstad og Reidar Aamdal. Vårt ønske er å videreføre det gode håndverket og levere kvalitetsdører, både fra vårt standardsortiment og spesialdører etter kundens egne ønsker.

RAMTRE YTTERDØRER

Våre dører er laget etter samme prinsipp som har vært vanlig i flere hundre år. Det benyttes massivt ramtre av laminert furu og ekte fyllinger. Ramtre kan også leveres i Accoya-furu. Ei ramtredør gir mange muligheter med tanke på utførelse. Derfor består produksjonen i stor grad av spesialdører som gjerne har sitt utgangspunkt i ei av våre standarddører.

Vi lager også 2-fløyede dører, overlys og sidefelt. Slike elementer er ofte prikken over i ́en! Disse kan kombineres på mange ulike måter slik at du får et unikt inngangsparti som du virkelig kan være stolt av!

HVORFOR VELGE DØR FRA HÆGELAND TREVAREFABRIKK?

  • Stor fleksibilitet med tanke på materialvalg og design
  • Kvalitetsdører laget for et langt liv.
  • Skikkelig håndverk av erfarne fagfolk.
  • Mange valgmuligheter og kombinasjoner av glass og profiler.
  • Vi strekker oss for at du som kunde skal få ei unik dør etter egne ønsker!